Referenties
Gouda

Visser & Visser Gouda

Een nieuwe werkomgeving voor het Accountants Kantoor Visser & Visser in Gouda. Dat levert meer werkgeluk op en staat in relatie tot betere resultaten!

Op de eerste foto komt een schetsontwerp van de hele verdieping in beeld. Onze Ontwerp Studio heeft in samenwerking met de projectleider de wensen van de klant vertaald naar een verrassend goed interieurontwerp.


Referentie Projecten

In het nieuwe kantoorpand van Synck Company, een onafhankelijk gespecialiseerd risicoadviseur die werkgevers helpt bij het inzichtelijk maken en beheersen van personele risico’s, hebben wij de inrichting verzorgd van zowel het kantoor- en projectmeubilair, denim vloerkleden, glazen tussenwanden tot aan de raambekleding.

Bert Fieret, directeur van Synck Company: "Van Trompenburg ontvingen we een persoonlijke benadering, ruime keuze mogelijkheden, snelle opvolging, ze denken mee (met alternatieven komen), ontzorgen en zijn klantgericht. We zijn erg tevreden over het eindresultaat, voor iedereen een hele fijne werkomgeving en werkplek."

Referentie Projecten →