Referenties
Infor Utrecht

Infor Utrecht

Voor Infor, welke zakelijke branchespecifieke software bouwt die geschikt is voor de cloud, hebben wij het Infor Experience Center in het WTC in Utrecht ingericht.

John Nijhuis, Manager Regional Facilities: "Na prijsvergelijk met diverse leveranciers is besloten om de opdracht aan Trompenburg te gunnen. Zij hebben voor een scherpe prijs de totaalinrichting kunnen leveren, van phone booths, werkplek tot klanten vergaderruimte. De openheid, snelheid maar ook het geduld om alles tot in detail voor te bereiden voor ons als klant maakt het bijzonder om met Trompenburg samen te werken. We zijn bijzonder tevreden met het resultaat. Vanuit het sales management kregen we deze reactie: Het is een motiverende en inspirerende omgeving. Complimenten."

 

Lees meer over Infor →

Referentie Projecten

In het nieuwe kantoorpand van Synck Company, een onafhankelijk gespecialiseerd risicoadviseur die werkgevers helpt bij het inzichtelijk maken en beheersen van personele risico’s, hebben wij de inrichting verzorgd van zowel het kantoor- en projectmeubilair, denim vloerkleden, glazen tussenwanden tot aan de raambekleding.

Bert Fieret, directeur van Synck Company: "Van Trompenburg ontvingen we een persoonlijke benadering, ruime keuze mogelijkheden, snelle opvolging, ze denken mee (met alternatieven komen), ontzorgen en zijn klantgericht. We zijn erg tevreden over het eindresultaat, voor iedereen een hele fijne werkomgeving en werkplek."

Referentie Projecten →