Over ons
Wie zijn wij?

Trompenburg Interieurconcepten


Wie zijn wij?

Al 35 jaar de betrouwbare partner in Energiek Werken.

Van advies, ontwerp tot realisatie van uw werkomgeving is onze passie.

Zodra we met opdrachtgevers in gesprek gaan ligt er een schetsblok en schrijfgerei op tafel. Een interieurconcept ontstaat middels een lijnenspel waarin alle facetten binnen de organisatie aan elkaar gelinkt worden. En dan komt onze interieurontwerper aan bod, middels schetsontwerpen en 3dimensionaal opgebouwde visuals nemen we u mee naar uw nieuwe werkomgeving. Ook deze expertise bieden wij u als Trompenburg aan. 

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

achtgevers in gesprek gaan ligt er een schetsblok en schrijfgerei op tafel. Een interieurconcept ontstaat middels een lijnenspel waarin alle facetten binnen de organisatie aan elkaar gelinkt worden.

En dan komt onze interieurontwerper aan bod, middels schetsontwerpen en 3dimensionaal opgebouwde visuals nemen we u mee naar uw nieuwe werkomgeving. Ook deze expertise bieden wij u als TrompenbMet kennis van het heden, de ambitie voor de toekomst en de ervaring van het verleden zijn wij dé partner om uw doelstellingen waar te maken. Met aandacht voor vraagstelling, ambitie en duurzaamheid creëren wij samen met u betere en energiekere omgevingen.

 

 

 

contact →

Referentie Projecten

Een nieuwe werkomgeving voor het Accountants Kantoor Visser & Visser in Gouda. Dat levert meer werkgeluk op en staat in relatie tot betere resultaten!

 

Referentie Projecten →