Referenties
Broekhuis Holding Putten

Broekhuis Holding Putten

Voor Broekhuis Holding, dé specialist op het gebied van mobiliteit, hebben wij het gehele hoofdkantoor voorzien van nieuw ontvangst, kantoor en vergader -meubilair.

Mariët van Laar, Bouw en Vastgoed: "Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Het meubilair is kwalitatief goed en prettig in gebruik. Trompenburg denkt creatief mee, ontzorgd tijdens de leveringen en realisatie van het project. Wij kijken terug op een goede samenwerking met Trompenburg."


Referentie Projecten

In het nieuwe kantoorpand van Synck Company, een onafhankelijk gespecialiseerd risicoadviseur die werkgevers helpt bij het inzichtelijk maken en beheersen van personele risico’s, hebben wij de inrichting verzorgd van zowel het kantoor- en projectmeubilair, denim vloerkleden, glazen tussenwanden tot aan de raambekleding.

Bert Fieret, directeur van Synck Company: "Van Trompenburg ontvingen we een persoonlijke benadering, ruime keuze mogelijkheden, snelle opvolging, ze denken mee (met alternatieven komen), ontzorgen en zijn klantgericht. We zijn erg tevreden over het eindresultaat, voor iedereen een hele fijne werkomgeving en werkplek."

Referentie Projecten →