Referenties
Goes

Visser & Visser Goes

"Onze kantoren zijn visitekaartjes voor klanten en relaties, maar ook een uitvalsbasis voor onze medewerkers". Ontdek het project Visser & Visser locatie Goes.

Visser & Visser is een innovatieve, professionele en snelgroeiende accountants- en adviesorganisatie met 16 vestigingen verspreid over het land. Dhr. D.T. van Houdt, adviseur Huisvesting & facilitair: Onze kantoren zijn visitekaartjes voor klanten en relaties, maar ook een uitvalsbasis voor onze medewerkers. Daarom hechten we aan uitstraling, kwaliteit en comfort.

Samen met Trompenburg hebben we in het najaar van 2023 ons nieuwe pand in Goes ingericht. Daar ging een lang traject van voorbereiding aan vooraf waarin goed is nagedacht over allerlei vragen en uitdagingen. Binnen planning en budget is dit kantoor geopend en we kijken met veel trots en voldoening terug op proces en resultaat.

Het is erg prettig om op elkaar ingespeeld te zijn, om te zien hoe meegedacht wordt en hoe er aan een gezamenlijk doel gewerkt wordt. Daar voelden alle partijen zich verantwoordelijk voor en heeft bovendien een kantoor opgeleverd waar met veel plezier gewerkt wordt.

 

 


Referentie Projecten

Een nieuwe werkomgeving voor het Accountants Kantoor Visser & Visser in Gouda. Dat levert meer werkgeluk op en staat in relatie tot betere resultaten!

 

Referentie Projecten →