Nieuws

HomeFit thuiswerkplek

09 maart 2021

Thuiswerken zoals op kantoor. Een ergonomisch zit/sta-bureau met het formaat van een schoenenkastje en in de kleur van uw inrichting! Dat is HomeFit.

We werken steeds meer vanuit huis. Niet iedereen heeft echter de ruimte voor een volledig zit/sta-werkplek zoals op kantoor. En heeft u wel de ruimte, dan past dit meestal niet in uw interieur. Daarom is er nu HomeFit! Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm, is HomeFit niet groter dan een schoenenkast of een flinke koffer. Het unieke ontwerp en vele kleurenopties zorgen ervoor dat HomeFit naadloos in iedere woonkamer past. 

Klik op de LEES MEER button voor uitgebreide informatie.

lees meer →
← Vorige pagina

Referentie Projecten

In het nieuwe kantoorpand van Synck Company, een onafhankelijk gespecialiseerd risicoadviseur die werkgevers helpt bij het inzichtelijk maken en beheersen van personele risico’s, hebben wij de inrichting verzorgd van zowel het kantoor- en projectmeubilair, denim vloerkleden, glazen tussenwanden tot aan de raambekleding.

Bert Fieret, directeur van Synck Company: "Van Trompenburg ontvingen we een persoonlijke benadering, ruime keuze mogelijkheden, snelle opvolging, ze denken mee (met alternatieven komen), ontzorgen en zijn klantgericht. We zijn erg tevreden over het eindresultaat, voor iedereen een hele fijne werkomgeving en werkplek."

Referentie Projecten →