Nieuws

Dit is dé oplossing voor uw thuiswerkplek!

05 oktober 2021

Zoekt u een thuiswerkplek voor uzelf of uw collega's? Het aanbod is enorm dus hoe kiest u nu de juiste thuiswerkplek? Dit is heel eenvoudig want wij hebben het uitzoekwerk al voor u gedaan!

In onze webshop vind u heel makkelijk voor iedere gewenste thuiswerkplek een oplossing. 

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise!

Klik op de link, Kies voor 'Complete thuiswerkplek' waarmee we u overzichtelijk en per onderdeel de geschikte opties laten zien. Of kies voor 'Losse producten' om onze thuiswerkplek-selectie te zien en te bekijken wat u nodig hebt.

Heeft u advies nodig om een keuze te maken? Neem dan contact op. Wij denken graag mee! 

lees meer →
← Vorige pagina

Referentie Projecten

In het nieuwe kantoorpand van Synck Company, een onafhankelijk gespecialiseerd risicoadviseur die werkgevers helpt bij het inzichtelijk maken en beheersen van personele risico’s, hebben wij de inrichting verzorgd van zowel het kantoor- en projectmeubilair, denim vloerkleden, glazen tussenwanden tot aan de raambekleding.

Bert Fieret, directeur van Synck Company: "Van Trompenburg ontvingen we een persoonlijke benadering, ruime keuze mogelijkheden, snelle opvolging, ze denken mee (met alternatieven komen), ontzorgen en zijn klantgericht. We zijn erg tevreden over het eindresultaat, voor iedereen een hele fijne werkomgeving en werkplek."

Referentie Projecten →