Nieuws

Duurzaam Doen - Hennep

17 januari 2023

Met de Hemp Fine lanceert Vepa als eerste ter wereld een collectie stoelen met een kuip van een uniek biomateriaal. De gebruikte materialen hennep en hars zijn beide volledig biologisch, plantaardig én recyclebaar. Iets dat nog niet eerder mogelijk was!

De nieuwe Hemp-collectie is niet alleen geschikt voor op kantoor, maar ook voor thuis. Kantoren worden steeds huiselijker ingericht. De meubels die op kantoorstaan passen daarom ook goed in je eigen woonkamer. Dit geldt ook voor de Hemp-collectie. Vepa heeft niet alleen gelet op duurzaamheid en of het praktisch is, maar ook op design, comfort en betaalbaarheid.

← Vorige pagina

Referentie Projecten

In het nieuwe kantoorpand van Synck Company, een onafhankelijk gespecialiseerd risicoadviseur die werkgevers helpt bij het inzichtelijk maken en beheersen van personele risico’s, hebben wij de inrichting verzorgd van zowel het kantoor- en projectmeubilair, denim vloerkleden, glazen tussenwanden tot aan de raambekleding.

Bert Fieret, directeur van Synck Company: "Van Trompenburg ontvingen we een persoonlijke benadering, ruime keuze mogelijkheden, snelle opvolging, ze denken mee (met alternatieven komen), ontzorgen en zijn klantgericht. We zijn erg tevreden over het eindresultaat, voor iedereen een hele fijne werkomgeving en werkplek."

Referentie Projecten →