Nieuws

Palau Capsule akoestische fauteuil

07 november 2022

De akoestische soft seating serie genaamd 'Capsule' werd door Palau gepresenteerd op het Design District in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. De Palau Capsule is leverbaar als een fauteuil, tweezits- en driezitsbank. Ontworpen door Kateryna Sokolova uit Oekraïne.

Van alle akoestische programma's die er op de markt te krijgen zijn, valt deze serie van Palau op door haar interessante design. Daarnaast is de akoestische werking optimaal. Zodra je plaatsneemt in deze 'Cocon' fauteuil, ervaar je een oase van rust. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld ongestoord te kunnen telefoneren.

Graag informeren en adviseren wij u verder om tot inspirerende én energieke werkomgevingen te komen.

← Vorige pagina

Referentie Projecten

In het nieuwe kantoorpand van Synck Company, een onafhankelijk gespecialiseerd risicoadviseur die werkgevers helpt bij het inzichtelijk maken en beheersen van personele risico’s, hebben wij de inrichting verzorgd van zowel het kantoor- en projectmeubilair, denim vloerkleden, glazen tussenwanden tot aan de raambekleding.

Bert Fieret, directeur van Synck Company: "Van Trompenburg ontvingen we een persoonlijke benadering, ruime keuze mogelijkheden, snelle opvolging, ze denken mee (met alternatieven komen), ontzorgen en zijn klantgericht. We zijn erg tevreden over het eindresultaat, voor iedereen een hele fijne werkomgeving en werkplek."

Referentie Projecten →