Nieuws

Nieuwe tapijtcollectie: Desso & Patricia Urquiola

11 juli 2023

Als projectinrichter adviseren wij u graag bij een passende vloeroplossing. Maak kennis met de collectie Desso tapijttegels, ontworpen door Patricia Urquiola.

Deze collectie is geïnspireerd op rasterstructuren van textiel, zoals tweed en bouclé. Het resultaat is een collectie van tapijttegels met een zachte geweven uitstraling. Het tapijt is verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren, een zorgvuldige balans van neutrale, gedempte tinten en fellere accenten. 100% recyclebaar en heeft een uitzonderlijk lage CO2-voetafdruk.

Op zoek naar iets specifieks? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste vloer!

← Vorige pagina

Referentie Projecten

In het nieuwe kantoorpand van Synck Company, een onafhankelijk gespecialiseerd risicoadviseur die werkgevers helpt bij het inzichtelijk maken en beheersen van personele risico’s, hebben wij de inrichting verzorgd van zowel het kantoor- en projectmeubilair, denim vloerkleden, glazen tussenwanden tot aan de raambekleding.

Bert Fieret, directeur van Synck Company: "Van Trompenburg ontvingen we een persoonlijke benadering, ruime keuze mogelijkheden, snelle opvolging, ze denken mee (met alternatieven komen), ontzorgen en zijn klantgericht. We zijn erg tevreden over het eindresultaat, voor iedereen een hele fijne werkomgeving en werkplek."

Referentie Projecten →